Krepšelis

Loading...

SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule Veido prausiklis

17,99 

Atraskite švarą ir švelnumą su SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule veido prausikliu. 💛

 

😌 Intesyviai ramina

💧 Giliai drėkina

🚿 Švelniai valo

Liko 3

Loading...

Aprašymas

Putų pavidalo veido prausiklis, veiksmingai pašalinantis nešvarumus ir makiažo likučius be jokio dirginimo. Priemonės sudėtyje yra azijinės centelės ekstrakto, kuris ramina ir regeneruoja odą, taip pat odą drėkinančio bei raminančio kakavos sėklų ekstrakto. Švelniai rūgštinis prausiklio pH (5.0) balansuoja odą, nepažeidžiant natūralaus odos barjero.

 

Gilus valymas: SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule Veido prausiklis efektyviai pašalina nešvarumus, odos riebalus bei makiažo likučius, nepažeisdamas natūralios odos apsauginės plėvelės. Švelni formulė užtikrina, kad oda po valymo išliktų švari, minkšta ir gaivi.

Hipoalerginė formulė: Produktas tinka visų tipų odai, įskaitant jautrią. Jo švelni ir subalansuota sudėtis padeda išvengti alerginių reakcijų bei užtikrina saugų kasdienį naudojimą.

Drėkinimas ir gaivinimas: SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule Veido prausiklis ne tik valo, bet ir intensyviai drėkina odą. Po valymo oda lieka švelni ir elastinga, o prausiklis padeda išvengti odos išsausėjimo.

Lengva tekstūra: Prausiklis turi lengvą, gelinę tekstūrą, kuri greitai ir lengvai pasiskirsto ant odos paviršiaus, suteikdamas malonų komforto jausmą. Jis greitai nuplaunamas, nepalikdamas lipnumo ar riebumo pojūčio.

 

 

Sudėtis

Azijinės centelės ekstraktas, yra galingas natūralus ingredientas, žinomas dėl savo priešuždegiminių ir raminamųjų savybių. Jis skatina odos atsinaujinimą, mažina uždegimą ir padeda gydyti pažeidimus, tokius kaip randai ir spuogai. Azijinės centelės ekstraktas taip pat gerina odos tekstūrą, stiprina odos apsauginį barjerą ir suteikia odai švytėjimo bei sveiką išvaizdą.

Hialurono rūgštis yra itin veiksmingas drėkinamasis kosmetikos ingredientas, natūraliai randamas mūsų odoje. Ji geba pritraukti ir sulaikyti didelį kiekį vandens, užtikrindama intensyvų ir ilgalaikį drėkinimą. Hialurono rūgštis padeda sumažinti smulkias raukšleles ir suteikia odai putlumo bei elastingumo.

Glicerinas yra drėkiklis, plačiai naudojamas kosmetikos priemonėse dėl savo gebėjimo pritraukti ir išlaikyti drėgmę odoje. Jis padeda išlaikyti odos minkštumą, elastingumą ir apsaugo nuo sausumo. Glicerinas taip pat turi raminamųjų savybių, mažina odos sudirginimą ir skatina sveiką odos barjero funkciją.

 

Ingredients: Centella Asiatica Extract(33%), Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Water, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Coco-Betaine, Potassium Cocoyl Glycinate, 1,2-Hexanediol, Sodium Chloride, Potassium Cocoate, Potassium Benzoate, Polyquaternium-67, Citric Acid, Dextrin, Sodium Bicarbonate, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Disodium EDTA, Sodium Acetate, Butylene Glycol, Coptis Chinensis Root Extract, Sodium Hyaluronate, Eclipta Prostrata Extract, Coccinia Indica Fruit Extract

Pastaba: Už produkto sudėtį atsako gamintojas. Esant sudėties pakitimams, vadovaukitės sudėtimi ant produkto pakuotės.

Papildoma informacija

Rekomendacijos:

Tinka visiems odos tipams, ypač jautriai odai. Puikiai tinka kasdieniniam naudojimui.

 

Kiekis: 125ml

Naudojimas - švelniai įmasažuokite į drėgną odą, vėliau nuplaukite šiltu vandeniu.

 

 

 

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule Veido prausiklis”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite 5% nuolaidą pirmam apsipirkimui

*Nuolaidos kodą gausite nurodytu el. paštu.